19 mar 2020

Viktig beskjed til alle beboere:

Nå må du registrere deg på Vibbo.no Ny løsning for digital kommunikasjon.

Viktig beskjed til alle beboere:

Nå må du registrere deg på Vibbo!

Under den pågående krisen er det viktigere enn noensinne at styret kan nå frem til alle som bor her med viktig informasjon.

Vibbo er den nye beboerportalen fra OBOS hvor vi nå har fått vår helt egen side, og vil samle alt du trenger å vite om borettslaget.

Gå til vibbo.no og logg inn med telefonnummeret ditt så snart som mulig. Huk av for samtykke til digital kommunikasjon, og at vi kan sende deg varsler på e-post og SMS. Se info om: digital kommunikasjon og v/ mangelfull tlf.nr- nederst (1) og (2).

I tillegg til å kunne samtykket på vibbo.no har OBOS på vegne av boligselskapene også sendt en SMS fra nummer 1929 til hver enkelt boligeier, hvor du har blitt bedt om å samtykke til digital kommunikasjon. Det vil om kort tid bli vurdert ny SMS sending for de som ikke har samtykket. Da det er viktig.

Årsmøtet vil i år foregå digitalt på grunn av smittefare, og inngangen til dette vil du også finne på Vibbo. Vi vil kun ta opp lovpålagte saker under møtet, og komme tilbake til eventuelle andre saker i et ekstraordinært årsmøte. Evt. mer info om dette kommer, det kommer også mer info ved evt. behov for endringer. 

(1) Hva innebærer samtykket til kommunikasjon:                                                                       Dersom du samtykker, vil blant annet, digitalt årsmøte, årsrapport, tredjepartsopplysninger (ligningsoppgaver) brev og fakturaer kunne bli sendt pr e-post, og enkelte varslinger på SMS. Disse varslene vil inneholde en kortfattet melding med lenke til Vibbo, der du vil finne mer utfyllende opplysninger.  Samtykket kan også trekkes tilbake.

(2) Dersom Obos ikke har registret ditt oppdaterte mobiltelefon-nummer, kan det ikke sendes viktig informasjon på SMS til deg og disse muligheter begrenses. For å registrere/oppdatere dine opplysninger. kontakt Obos medlemsservice snarest: tlf. 22865990, epost: medlemsservice@obos.no Eller gå på obos.no - logg inn - Mitt medlemskap - følg instruks for å logge inn/ny bruker-oppdatere dine opplysninger:                                                      Direkte link :https://www.obos.no/privat/logg-inn-privat/logg-inn-min-side-medlemskap

Vi i styret er opptatt av å sørge for at den enkelte får informasjon på en enklest mulig måte. På denne måten kan vi både få tilfredsstilt den enkeltes behov for effektiv kommunikasjon og redusere bruk av papir.

Takk for at du hjelper oss å holde deg informert!

Styret i Nordre Gran borettslag

20.mars.2020