2 jan 2018

EL- BIL parkering til utleie

EL- bil parkeringer er klare og kan leies, vennligst kom på åpent styrerom for å få mer informasjon og / eller for etablering av avtale.  Eventuelt kan du send SMS 980 58 779 eller e-post: nordregran@styrerommet.net.

NB: Vi har også vanlig uteplasser til leie, uten lader.

Oppdaterte liste med parkeringsalternativer og priser:

Alternativ nr.

Parkeringstype

Pris for beboere

1

Vanlig uteplass (uten lader)

450 kr

2

Fast el-bilplass ute

750 kr *

3

Kollektiv (**) El-bilplass ute

500 kr *

4

Fast el-bilplass inne (16A)

1000 kr *

Det er tilstrekkelig med plasser til el-bil, det er derfor både mulighet for beboere i borettslaget å søke samt for eksterne kunder utenfor borettslaget.

* Forbruk inntil 300 KWH pr. mnd. inkluderer i prisen for alle typer EL-bilplass, overforbruk vil bli fakturert i ettertid +fakturagebyr.

** Med kollektiv plass menes det plasser man har på deling med andre brukere. Man går til en ledig "kollektivplass" og logger inn med sin bruker- ID og lader bilen. Man må flytte bilen når den er ladet, maks tid pr. døgn er 16-timer. Det blir flere slike plasser. Man kan kun ha en EL- bil registrert pr. ID/ avtale.

Å trekke strøm fra udefinerte ledepunkter på fellesområder er forbudt, slike installasjoner vil bli fjernet uten forvarsel for eierens regning. Det er heller ikke lov å stå på reserverte plasser uten oblat fra styret.